Miért? Mert Isten harcol érted. Ismerned kell Istent, tisztában kell lenned a meggyőződéseiddel, és tudnod kell, hogyan meríthetsz Isten korlátlan erejéből. Nem az vagy, akinek te tartod magad, vagy akinek mások tartanak... Isten azt mondja, hogy erős vagy. Higgy Neki! Bátorodj fel! Ne zárkózz magadba a fájdalom miatt! Szedd össze az összetört darabkákat, és add oda Istennek...döntsd el, hogy szeretettel teli életet akarsz élni! Egy bezárt szívért nem érdemes küzdeni. Túl sokat dolgoztál azért, hogy idáig eljuss, tehát működj együtt Istennel a gyógyulás érdekében.

 

Reménykedj az Úrban!

Ne adj sokat az érzelmekre, körülményekre, pletykákra... Vidd reményeidet és álmaidat az olárra...Isten mindent újjá tesz.. és nála minden lehetséges. Bármi más kudarcot vall. Nem számít mennyi ideig vagyok Isten műhelyében, előrehaladásom csak a veszedelem idején fog kiderülni. Azért kell előre felkészülnünk, mert reakcióink akaratlanok.

Nincs olyan helyzet, kísértés, vagy kérdés, amelyre ne alkalmazhatnánk az Efezus 6:10-et: "Erősödjetek meg az Úrban és az Ő hatalamas erejében!" Ez a megoldás az olyan teszteknél, amikor több lehetséges válasz közül kell kiválasztani a jót...Isten nem azt mondja, hogy a saját erődből légy erős. Támaszkodj az ő erejére, és engedd, hogy megtegye érted, amiről tudja, hogy számodra ez a legjobb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boro.blog.hu/api/trackback/id/tr466404745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása