De én Istenben bízom

2011.05.18. 12:39

Tudom, hogy amire vágyom, az nem átlagos. Hanem ritka, különleges. És épp ezért nehezen megtalálható. És ezért nincs meg sokaknak. Mert nem is hiszik, hogy létezik. De én tudom, hogy van, éppúgy, ahogy Isten is létezik. Mert látom mások életében, és mert tudom hogy valójában erre teremtettünk. Hogy bensőséges, bizalmi kapcsolat legyen két ember között, akik szeretik egymást. Hogy elfogadják egymást, mert Isten is elfogadta Őket. Hogy együtt tudják megélni a mélységeket és örömöket. Ez lehetséges, és hiszem, hogy Isten adja meg így a társunkat, ha kérjük, és ilyen társat, ha kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://boro.blog.hu/api/trackback/id/tr442913584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

son of a preacherman 2012.03.01. 11:54:25

Zsolt. 27,13 De én hiszem, hogy még meglátom az ÚR jóságát az élők földjén.

egy cinkos mosoly hasonlít legjobban ahhoz, ahogy Istenre gondolok, amikor ez a zsoltár eszembe jut. fúú de örülök, h ez most eszembe jutott :)
süti beállítások módosítása